Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

НАВЧАЛЬНИЙ КУРС «ЕФЕКТИВНА ГРОМАДА»

Дата: 17.05.2021 16:02
Кількість переглядів: 1260

Заступник Роганського селищного голови з питань економічного розвитку і інвестицій Микола Сапелкін й начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, міжнародної співпраці, комунікації та туризму Вадим Полях 14-16 травня 2021 р. пройшли навчальний курс "Ефективна громада" розроблений Київською школою державного управління ім. С. Нижного та Українським інститутом майбутнього.

Для представників територіальних громад з усієї України, під час тематичних модулів, виступили народні депутати України, представники влади, бізнесу, інвестиційних фондів та експерти з місцевого економічного розвитку, залучення інвестицій та роботи з бізнесом. Даний формат дає можливість отримати робочі кейси, обмінятися досвідом й ідеями між учасниками та почути представників влади щодо трендів, які формуються для покращення інвестиційного клімату.

Стимулювання місцевого економічного розвитку, залучення інвестицій на місцевий та регіональний рівень – це єдиний шлях для створення ефективного місцевого самоврядування, сталого розвитку громад і населених пунктів, особливо під час конкуренції за інвестора між регіонами. Тому тільки постійне навчання та налагодження тісних зв’язків у бізнес-середовищі може відкрити нові перспективи для зростання бюджетів і всебічного розвитку.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь