Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Шановні мешканці Роганської громади! Важлива інформація!

Дата: 06.05.2021 09:51
Кількість переглядів: 1974

 

З 06 травня в Харківській області буде скасована низка обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для "червоного" рівня епідемічної небезпеки!

5 травня, відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Згідно протоколу Державної КТЕБ від 05 травня 2021 року №27, протоколу Харківської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області від 05.05.2021 року №11 Харківська область переводиться до "жовтого" рівня епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

Шановні мешканці! З 11 травня учні 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Роганської селищної ради (Роганська гімназія , Роганський аграрний ліцей Пономаренківська загальноосвітня школа I-III ступенів) переводяться на очну форму навчання до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки.

Відновлюється очна форма навчання у закладах позашкільної освіти та закладах культури Роганської селищної ради до наступного перегляду рівня епідемічної небезпеки.

 

Звертаємося до Вас із проханням дотримуватися соціальної дистанції, маскового режиму та уникати великого скупчення людей!Не наражайте себе та інших на небезпеку!

 

З повагою, виконавчий комітет Роганської селищної ради!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь