Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Музична школа. Творчі досягнення( квітень 2021)

Дата: 19.04.2021 14:00
Кількість переглядів: 933

"Міжнародний багатожанровий онлайн конкурс - Racconto di primavera", при підтримці Міністерства культури  і фестивального порталу GOLD EUROPE FESTIVALS CZ, пройшов в ІТАЛІЇ, м. РАВЕНА  06.04-09.04. 2021 року.

Цілі і задачі конкурсу: виявлення і підтримка талановитої молоді, зміцнення міжнародних культурних зв'язків та розвиток творчої співпраці, збереження  і примноження культурного потенціалу держав.

У цьому значному, багаточисельному та багатожанровому конкурсі учні нашої школи також взяли участь і заслужено отримали свої нагороди.

ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА І ступеню , і GRANT 100 EURO в номінації  інструментальні ансамблі  отримав "КАМЕРТОН" у складі: КОСТАНЕЦЬКА ІРИНА, МАЛИЖЕНКОВА ЗОЯ, СПІВАК ПОЛІНА, керівник і концертмейстер ЮРІНА Г.О.

ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА ІІ ступеню в номінації фортепіано отримали: ПЕТРЕНКО АРХИП, ЯРОВА ПОЛІНА, МОРОЗ АРТЕМІЙ, (викладач ЗАЙЦЕВА Г.А.)та фортепіанний дует КОСТАНЕЦЬКИХ: КАТЕРИНА та ІРИНА (викладач БЄЛЯЄВА С.М.)

ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА ІІІ ступеню отримали учні класу фортепіано: ШЕЛУДЬКО МАРІЯ, МОРОЗ АННА та МОРОЗ ЄСЕНІЯ (викладач ЗАЙЦЕВА Г.А.) 

Вітаємо переможців!

Як керівник закладу вважаю, що такі високі результати - це дружній та цілеспрямований тандем роботи: учня + викладача + батьків. Активна зацікавленість батьків, зорієнтована на естетичне виховання дитини -  найкраща допомога викладачам для успішного розвитку особистоті учнів.

 

Директор ДМШ - Валентина Низенко  Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь