Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Офіційна заява КП «Теплові мережі Роганської селищної ради»

Дата: 15.04.2021 17:15
Кількість переглядів: 1480

У зв’язку з великою заборгованістю за послуги з централізованого теплопостачання, водопостачання та водовідведення населення перед підприємством КП «Теплові мережі Роганської селищної ради» 14.04.2021р. був організований виїзд представників підприємства, представників селищної ради представника Національної поліції та представників державної виконавчої служби по стягненню заборгованостей згідно рішення суду.

Вже зараз виконавча служба накладає арешти на банківські карти та транспортні засоби боржників комунальних послуг. Наступний етап буде полягати в тому, що виконавча служба буде описувати все майно яке знаходиться в помешканні боржника до виплати заборгованості.

Ще раз нагадуємо своєчасна оплата комунальних послуг є запорукою отримання якісної послуги. Несвоєчасна оплата позбавляє можливості оперативно вирішувати комунальні потреби населення, такі як заміну насосного обладнання, виїзди бригад на пориви трубопроводів теплопостачання або водопостачання, засмічування систем каналізації, забезпечення домівок тепловою енергією.

Дайте можливість отримувати послугу мешканцям та сусідам які сплачують за неї. Наше підприємство дякує за допомогу службам та підрозділам селищної ради що не залишилися осторонь даної проблеми. Саме Ви робите крок на зустріч щасливому майбутньому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь