Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ РОГАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.03.2021 15:14
Кількість переглядів: 1010

       У суботу, 20 березня, в приміщенні Роганського будинку культури відбулося перше організаційне засідання Молодіжної ради Роганської селищної ради, на якому її члени познайомилися між собою, висловили свої пропозиції та ідеї й обговорили напрямки роботи та проблеми, які необхідно вирішити в населених пунктах нашої громади.

     До складу ради увійшли 20 членів, які представляють самоврядування навчальних закладів, громадські організації місцеві ініціативи та небайдужу молодь, яка хоче змін. Під час засідання було обрано голову Молодіжної ради, ним став Віталій Ришкін, а також прийнято рішення надати селищному голові Марії Черненко пропозиції щодо затвердження персонального складу молодіжної ради.

    Молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган при Роганській селищній раді та її виконавчиx органаx, який ставить за мету створення соціально-економічних, політичних, правових та організаційних умов для життєвого самовизначення, інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді, реалізації творчого потенціалу як у її власних інтересах, так і в інтересах Роганської селищної ради.

   Вітаємо голову та членів новоствореного колегіального органу та бажаємо їм мотивації, енергії, крутих ідей та проєктів для максимального розвитку як себе, так і нашої територіальної громади!

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь