Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

У ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНІ СТВОРЕНО РАДУ СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНИХ ТА МІСЬКИХ ГОЛІВ

Дата: 18.03.2021 09:59
Кількість переглядів: 1142

 

Голова Роганської громади Марія Черненко взяла участь першому засіданні Ради сільських, селищних та міських голів, яке відбулось 17 березня 2021 року. На ньому було затверджено персональний склад та Положення про Раду, розглянуто ряд нагальних питань, серед яких основним стало затвердження алгоритму дій районної, сільських, селищних та міських рад у процесі прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району до комунальної власності територіальних громад.

Крім того, присутні обговорили проблемні питання, що стосуються земельної реформи, встановлення меж і розробки генеральних планів територій. У роботі Ради також взяла участь заступник начальника Головного управління Держгеокадастру в Харківській області Вікторія Рєпіна, яка проінформувала присутніх про стадії впровадження реформи у Харківській області, надала рекомендації щодо оформлення комплексного плану просторового розвиту територій, відповіла на ряд поставлених питань від учасників засідання.

За результатами засідання Голова Харківської районної ради Володимир Кацуба, зазначив про важливість діяльності Ради голів, як органу що надає відкриті можливості для кожного голови сільської, селищної чи міської ради, у конструктивному діалозі й на демократичних засадах, відстоювати й захищати права та інтереси своєї громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь