Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

До Дня вшанування пам'яті Т.Г.Шевченка, насправді сакральної постаті для всіх минулих, сучасних та прийдешніх поколінь українців в закладах культури та освіти Роганської селищної ради проводяться тематичні заходи.

Дата: 09.03.2021 12:57
Кількість переглядів: 227

 

З метою гідного відзначення пам’ятного  Дня з нагоди народження великого поета і мислителя, в закладах освіти Роганської громади проводится ряд заходів для учнів. Протягом тижня заплановано проведення годин спілкування, конкурсів малюнків, інформаційних хвилинок, переглядів презентацій, відеофільмів, присвячених нашому українському генієві.

У бібліотеках громади проводяться тематичні виставки , які призначені допомогти користувачам бібліотек глибоко усвідомити суспільну художню цінність Шевченкового Слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і велику долю.

Актуальність Шевченківського слова, його ідей гуманізму і патріотизму, вболівання за долю України – це те, що об’єднує всіх учасників заходів навколо безсмертного «Кобзаря».

Всі ці та інші заходи, які будуть проведені в закладах культури протягом року допоможуть молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Григоровича Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови нашої держави.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь