Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Творчі досягнення учнів Роганської музичної школи за лютий 2021 року

Дата: 09.03.2021 08:12
Кількість переглядів: 713

VII Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "ЗИМОВЕ СЯЙВО", при підтримці Міністерства культури України, проходить традиційно кожного року у лютому в Харкові , в приміщенні Будинку офіцерів, що на Холодній горі. Але вже два роки поспіль - дистанційно, в зв'язку з карантинними обмеженнями. Національна Всеукраїнська музична спілка , що розробила цей проект "Творчий шанс", дає можливість продемонструвати виконавську майстерність учнів мистецьких шкіл України. Коло учасників цього творчого заходу збільшується з кожним роком. Новий час вимагає нових підходів, модернізації традиційних методів публічних виступів наших вихованців. Тож викладачам доводиться працювати випереджуючи навчальні програми, адаптуючи зміст навчального матеріалу на задоволення попиту учнів та їх батьків. Цього року 14 учнів Роганської музичної школи в різних номінаціях та в різних вікових групах  взяли участь в цьому конкурсі.

 Дипломи ЛАУРЕАТІВ І ступеню в номінації: інструментальне мистецтво: фортепіано,1 молодша група, отримали: Мороз Єсенія - 0 клас ; дует Овсянніков Міхаіл-1 клас + Овсяннікова Даяна-4 клас;  дует Костанецька Ірина-1 клас+ Костанецька Катерина-5 клас.     2 молодша група: Мороз Анна-4 клас, Мороз Артемій-4 клас, Шелудько Марія-4 клас, Купрєєв Назар-4 клас,  Будвіцька Кіра-5 клас; Петренко Архип-5 клас; дует Ковтун Леонід+ Волохов Олег-5 клас; і в номінації інструментальне мистецтво: скрипка - Співак Поліна-4 клас.

Ця перемога - результат тривалої праці учня та його викладача. Тож,  дякуємо  і вітаємо наших учнів і викладачів: Бєляєву С.М., Зайцеву Г.А., Киктьову Л.Л., Фесенко В.П., Курочку А.О., Березюк А.Ю. за розвиток творчої активності в мистецько-освітньому процесі та підвищенні рівня навчальних досягнень унів нашої музичної школи.

Директор ДМШ- Валентина Низенко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь