Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Шановні мешканці громади!

Дата: 23.02.2021 08:53
Кількість переглядів: 1192

Просимо Вас, за можливості, видалити дерева біля Ваших приватних домоволодінь, згідно «Правил благоустрою, забезпечення чистоти та порядку утримання територій Роганської селищної ради».

( http://roganska.gromada.org.ua/pravila-1565179502/)

У разі, якщо Ви не маєте можливості самостійно провести роботи, звертайтесь до Роганської селищної ради з відповідним листом.

Інформуємо, що у березні поточного року розпочнеться щорічної акція з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів Роганської  територіальної громади. У рамках акції планується санітарна обрізка та видалення аварійних, сухостійних, старих, високих та розлогих дерев, які знаходяться у безпосередній близькості від ліній електропередач, що може спричинити під час сильного вітру коротке замикання на лінії чи обрив проводу, та гілля дерев, які становлять загрозу для пішоходів і транспортних засобів, особливо під час негоди.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь