Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

16 липня в Україні відзначається День бухгалтера, який підкреслює надзвичайно важливу роль зазначеної професії у сучасному суспільстві.

Дата: 16.07.2020 10:20
Кількість переглядів: 447

 

Селищний  голова, Шевченко Федір Степанович  привітав працівників фінансово та бухгалтерського відділів селищної ради, з Днем бухгалтера.

“Робота працівників бухгалтерських служб справедливо вважається однією з ключових ланок будь-якої організації, – сказав у вітальному слові, голова громади – Вона вимагає спеціальних знань, досвіду, особливої уваги, вміння швидко орієнтуватися у мінливому законодавстві. Від Вашого професіоналізму і сумлінного виконання своїх посадових обов’язків  залежить і своєчасна виплата заробітної плати, й сплата податків, й наповнення місцевого бюджету.

Бажаю усім міцного здоров’я, щастя, добробуту, оптимізму й упевненості  у своїх силах. Нехай мудрими будуть ваші  дії, праця приносить тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям  і  любов’ю! “.

Виконавчий комітет та Депутатський корпус приєднується до цих слів, та вітає всіх працівників фінансової сфери, з професійним святом.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь