Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Підтримувати порядок та чистоту у громаді ми зможемо тільки разом

Дата: 09.07.2020 15:27
Кількість переглядів: 323

Сьогодні відбулась нарада з питань приведення територій Харківського району до належного санітарно-екологічного стану, в якій взяв участь голова Роганської селищної ради, Шевченко Федір Степанович.

Нарада проходила у режимі відеоконференції у Zoom. Обговорювалась ситуація, яка склалася в районі з вивезення твердих побутових відходів та ліквідації стихійних звалищ.

За результатами  обговорення, закликаємо всіх мешканців приватного сектору та підприємців громади, укласти договори з обслуговуючою компанією ЖЕУ на вивіз сміття.

Також переконливе прохання до мешканців, привести до ладу приватні прибудинкові території згідно правил благоустрою Роганської селищної ради, з якими можна ознайомитись за посиланням http://roganska.gromada.org.ua/pravila-1565179502/.

«Мешканці повинні усвідомити власну відповідальність за збереження чистоти в громаді та вивіз власного сміття, яке не є побутовими відходами, зокрема залишки будівельних матеріалів, зрізаних гілок дерев, трави, старої побутової техніки та меблів тощо, підтримувати порядок та чистоту у громаді ми зможемо тільки разом та спільними зусиллями» - зазначив голова Роганської селищної ,  Шевченко Федір Степанович.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь