Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Завершено роботи з улаштування дитячого майданчику по вулиці Культури.

Дата: 16.06.2020 14:24
Кількість переглядів: 331

У березні поточного року до Роганської селищної ради звернулись мешканці громади з проханням встановити додаткові елементи на дитячий майданчик по вулиці Культури в селищі Рогань. Голова громади Шевченко Федір Степанович, одразу відгукнувся на прохання мешканців та надав доручення щонайшвидше провести закупівлю заявлених ними елементів, та провести робити з їх встановлення..

Але нажаль саме в цей час в усьому світі розпочалась пандемія covid – 19, та в  Україні було введено карантинні обмеження, що унеможливлювали проведення вищезазначених робіт.

Наразі коли карантинні обмеження були пом’якшені, за дорученням голови Роганської селищної ради та підтримці депутатського корпусу , виконкомом в найкоротший термін, було проведено роботи з улаштування дитячого майданчику, по вулиці Культури. Цей майданчик став гарним літнім подарунком для найменших мешканців селища Рогань  та їх батьків.

 

До сло­ва, за час іс­ну­ван­ня Роганської  об’єд­на­ної те­ри­то­рі­аль­ної гро­ма­ди вста­нов­ле­но вже більш десяти ди­тя­чих май­дан­чи­ків. А це — не ли­ше ак­тивний від­по­чи­нок, а й жи­ве спіл­ку­ван­ня діт­ла­хів, яко­го так бра­кує в епо­ху ґад­же­тів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь