Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Єднаймось заради благополуччя нашої громади

Дата: 01.04.2020 16:56
Кількість переглядів: 404

31.03.2020 відбулась XL позачергова  сесія Роганської селищної ради в приміщенні Роганського будинку культури. На сесії депутатами було  розглянуто важливі та невідкладні питання, що стосуються життя нашої громади, зокрема  про створення резервного фонду для боротьби з коронавірусом COVID – 19, у розмірі 100 тисяч гривень.

Після закінчення сесії голова Роганської селищної ради виступив з пропозицією забезпечення мешканців та КНП «Центр первинної медичної допомоги №4», котрий обслуговує населення Роганської ОТГ медичними засобами першої необхідності для попередження і боротьби з COVID-19. Було запропоновано розпочати з себе і придбати вищенаведені засоби за рахунок премії голови та коштів одноденного заробітку працівників Виконавчого комітету Роганської селищної ради. Ця пропозиція була підтримана депутатами і вони долучилися до цього заходу.

«У часи складних викликів перед державою та перед громадою кожен повинен діяти злагоджено, як одна команда. Тільки за таких умов ми зможемо ефективно протидіяти коронавірусу. Я дуже пишаюсь зусиллями усіх, хто бере участь у боротьбі з COVID-19. А моє першочергове завдання, як керівника громади, це ефективна злагоджена робота всіх організацій на території Роганської селищної ради, задля забезпечення здоров’я громади!» - зазначив Шевченко Федір Степанович.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь