Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

До уваги громадян!   Інформація щодо запобігання та розповсюдження  коронавірусу  (Covid-2019)

Дата: 24.03.2020 11:36
Кількість переглядів: 379

Лікувальні заклади Харківського району працюють у штатному режимі, фахівці   приймають  амбулаторних хворих за попереднім записом. Однак , якщо у Вас наразі немає ургентної потреби у відвідуванні лікаря, але є необхідність отримати рецепти на життєво важливі медикаменти  за програмою «Доступні ліки», будь ласка зателефонуйте в інформаційно – довідкову службу або своєму сімейному лікарю та отримайте консультацію!

Якщо Ви повернулись із країн, де є спалах коронавірусної інфекції або мали контакт з хворим на підтверджений випадок,  одразу  зателефонуйте своєму сімейному лікарю або в інформаційно – довідкову службу! Обов’язково залишайтесь вдома! Лікар проінформує Вас про подальші дії!

При появі перших симптомах гострої вірусної інфекції залишайтесь вдома та дзвоніть своєму сімейному лікарю. Лікар вирішить чи потрібна вам ізоляція та госпіталізація.

У період карантину важливою частиною захисту від нової коронавірусної інфекції є виконання правил респіраторної гігієни, гігієни рук та максимальне обмеження будь-яких контактів.

Маска необхідна при наданні допомоги людині з підозрою на інфекцію. Маска є ефективним засобом тільки в комбінації з регулярною обробкою рук спиртовмісним антисептиком або миття водою з милом.

Якщо у Вас висока лихоманка і важко дихати, при важких станах, при потребі в невідкладній стаціонарній медичній допомозі,  викликайте(цілодобово) швидку медичну допомогу за телефоном 103!

При виникненні питань та при необхідності отримати невідкладну амбулаторну допомогу, можна зателефонувати до Мереф’янської центральної районної лікарні  (в робочий час: з 8.00 до 18.00 години) за телефоном:  099-524-10-63.

Шановні мешканці ! Зберігайте спокій та тримайте зв'язок з Вашим сімейним лікарем!

телефони інформаційних центрів :

 

 

КНП ЦЕНТР первинної медичної допомоги  №4

740-72-56

 

Центр обслуговує населені пункти :

Роганської селищної ради, Кулиничівської селищної ради, Малороганської сільської ради,  Вільхівської сільської ради.

 

Якщо Ви досі не уклали декларацію з сімейним лікарем, Ви також можете звернутись до інформаційного центру наших медичних закладів, де Вас проінформують про подальші дії!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь