Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

УВАГА УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

Дата: 15.12.2020 12:20
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

Циклон вийшов з території Румунії та в міру наближення до України ліквідовувався. Про це повідомили в прес-службі Харківської гідрометцентру.

 

Вихор «торкнувся» Одеську, Вінницьку та Полтавську області.

 

«Від циклону залишилася одна улоговина і атмосферні фронти. В результаті цього в Харківській області за ніч випало від 3 до 14 мм опадів у вигляді мокрого снігу та дощу », - розповів черговий синоптик.

 

На 25 січня синоптики не обіцяють опадів, але можливі тумани. Вночі температура знизиться до 12-17 градусів морозу. Днем очікують 5-10 градусів нижче нуля.

 

У суботу, 26 січня, прогнозують мокрий сніг або дощ. Вночі очікують 7-12 градусів морозу, а вдень від -3 до 2 градусів тепла. На дорогах буде ожеледиця.

 

Також невеликі опади можливі 27 січня, в неділю. Вночі температура коливатиметься від 4 градусів морозу до +1. Вдень очікується потепління до +4 градусів.

 

Патрульні звертаються до водіїв: будьте уважні за кермом, стежте за дорожньою обстановкою і дотримуйтесь правил дорожнього руху. Переконливо просять водіїв не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях.

 

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду - телефонуйте за номером 102 або повідомте про це аварійні служби.

 

Прохання до водіїв великогабаритних транспортних засобів: по можливості утриматися від поїздок по регіонах, де буде панувати негода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь