Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Відеосюжет День с.Хроли

Дата: 06.09.2019 14:51
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

 

Щорічно за традицією, 24 серпня, мешканці села Хроли відзначають День села та День незалежності. Саме в цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

 

 

Усі присутні могли насолодитися насиченою програмою: розважальними іграми для дітей з аніматорами, конкурсами, розвагами, прогулянками верхи на конях, урочистим концертом за участі місцевих колективів, частуванням смачною кашею.

Голова Роганської селищної ради Шевченко Федір Степанович привітав мешканців рідної громади та гостей з цим визначним святом та нагородив грамотами подяками і заохочувальними подарунками жителів села за вагомий внесок в розвиток територіальної громади.

В рамках свята місцевими спортсменами було проведено чемпіонат з футболу по закінченню котрого команди що зайняли призові місця були нагороджені медалями та перехідним кубком Роганського селищного голови.

Завершальним акордом свята став чудовий став святковий феєрверк.

Яскраві враження від свята  отримали не тільки мешканці с.Хроли, але й гості. А для тих людей, що з тих чи інших причин не змогли бути присутніми на святі Виконавчий комітет пропонує переглянути відеосюжет.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь