Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Співпраця між Харківською районною філією ХОЦЗ та Роганською ОТГ.

Дата: 12.07.2019 09:29
Кількість переглядів: 620

                                    
 Харківська района філія Харківського обласного центру зайнятості плідно співпрацює з Роганською об’єднаною громадою. А саме:
 05 липня 2019 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Харківської районної філії ХОЦЗ Жумаєва Світлана Сергіївна в рамках робочої зустрічі відвідала Роганську об’єднану територіальну громаду та особисто поспілкувалася з першим заступником голови селищної ради Топчієм Анатолієм Григоровичем, з заступником голови селищної ради з питань економічного розвитку та інвестицій Котелевцем Миколою Валерійовичем та з фахівцем з інтервьювання та питань економічного розвитку Безверхим Максимом Анатолійовичем. 
 В ході співбесіди Світлана Жумаєва наголосила щодо налагодження й розширення співпраці з ОТГ є пріоритетним завданням служби зайнятості, що дозволяє наблизити послуги служби зайнятості до місцевих роботодавців та жителів громади, які шукають роботу. Була надана інформація про можливість отримання грантів за програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» для підтримки малих та середніх підприємств, які проживають та ведуть діяльність на території Роганської ОТГ. Було обговорено питання щодо розміщення інформації Державної служби зайнятості на офіційній сторінці Роганської територіальної громади з метою інформування місцевого населення про послуги центру зайнятості.
 
 По закінченню зустрічі підведені підсумки та обговорені форми і методи подальшої співпраці на подальшу плідну роботу між Харківською районною філією ХОЦЗ та Роганською ОТГ.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь