Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Творчий звіт Роганської ДМШ 2019

Дата: 03.06.2019 09:54
Кількість переглядів: 388

«Кольорових мрій дитинство» - під такою назвою 26 травня пройшов творчий звіт учнів і викладачів Роганської ДМШ. Заключний концерт був присвячений Міжнародному Дню захисту дітей. У другій частині цього заходу 11 випускникам-2019 були урочисто вручені свідоцтва про закінчення школи. На концерті були присутні почесні гості: заступник Голови селищної ради Котелевець Микола Валерійович, спеціаліст по культурі Шавешян Людмила Вікторівна та директор Будинку дитячої творчості Потурнак Світлана Миколаївна. Актової зали, як і завжди, було замало. Директором Низенко Валентиною Ігнатівною були підведені підсумки навчального року. 30 найкращих учнів, активних учасників-переможців Всеукраїнських та обласних заходів, а також 4 найактивніших викладача отримали грамоти. Кожен виступ учасників концерту нагороджувався щирими оплесками батьків та гостей.

Вважаю дуже важливим і позитивним присутність на концерті випускників минулих років. Кожного року на звітні концерти їх приходить все більше. Здивував і порадував всіх присутніх випускник фортепіанного відділу2018 року Бадажков Даніїл, що подарував сьогоднішнім випускникам музичний твір власної інтерпретації. Сліз не міг стримати ніхто, коли батьки випускників презентували відео про наші шкільні будні, що супроводжувалось пронизливою піснею. В концерті взяли участь майже всі випускники, що успішно пройшли навчання від першого й до останнього класу в нашій школі. Цього року одна наша випускниця Толстих Марія має намір вступати до Харківського музичного училища.

Я вважаю безумовним те, що проведення таких творчих звітів сприяє встановленню тісних контактів між суспільством і школою, дає змогу оцінити просвітницьку діяльність і ефективність роботи закладу.  

 

Директор Роганської ДМШ

Низенко В. І.

 

ФОТО ДО ЗАВАНТАЖЕННЯ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь