Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

08-10 лютого 2019 року, відбувся відкритий Кубок Харківського району з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство» на честь вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, які загинули у війні в Афганістані та інших локальних війнах Х

Дата: 12.02.2019 11:04
Кількість переглядів: 583

Згідно з планом спортивних заходів Харківського району 08-10 лютого 2019 року, відбувся відкритий Кубок Харківського району з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство» на честь вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, які загинули у війні в Афганістані та інших локальних війнах ХХ-ХХІ століття..
Змагання проходили в двох розділах: перший розділ змагались в стрільбі з пневматичної гвинтівки та другий в запеклій боротьбі всестильового бою на базі комунального закладу "Пісочинського ліцею Пісочинської селищної ради"
Завдяки всебічній допомозі с боку адміністрації Харківського району, Пісочинської селищної ради та комунальної установи «Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» та дійсні змагання пройшли на вищому рівні.
Під час урочистого відкриття були присутні гості змагання Пісочинський селищний Голова Олег Чернобай, голова Харківської обласної спілки ветеранів Афганістана Володимир Рижков, голова Харківської обласної організації «Союз Чернобиль України» Анатолій Вінник та голова Харківської обласної організації ветеранів України Анатолій Хиневич, які привітали спортсменів та побожали успіхів в цьому складному виді спорту. Крім цього від Харківської обласної організації ветеранів України була передана історична книга про ветеранів Харківської області для бібліотеці ліцею, вручені почесні грамоти спортсменам Калашнік Яні, Аркатову Микиті, тренеру Мільшину Олександру та був нагороджений медаллю «Главком РВСН Толубко Володимир Федорович» голова Відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств Харківської області Левін Володимир.
В дійсних змаганнях приймали участь понад 190 спортсменів з різних куточків Харківського району та гості змагання ДЮСШ№7(м.Харків) і збірні команди м.Дергачі та м.Зміїв. За підсумками змагання спортсмени отримали відповідні дипломи, медалі та кубки за перші місця. Окрім цього були розіграні командні кубки серед команд Харківського району та серед гостей змагання. Призові місця серед команд Харківського району розташувались таким чином: перше місце отримала команда з смт.Пісочин (шість 1 місць, три 2 місць та чотири 3 місць) набравши 1400 балів, друге місце посіла команда з с. Циркунів (чотири 1 місць, три 2 місць та п’ять 3 місць) набравши 1150 балів та третє здобула команда з с. Понамаренки (шість 1 місць та одне 2 місце) набравши 1400 балів. Серед гостей та господарів змагання перше місце отримала збірна команда м.Харкова, друге місце збірна команда Дергачівського району та третє місце зайняла команда з м.Зміїв.
Під час змагання спортсмени пройшли випробування та проявляли волю до перемоги, в зв’язку з чим були заохочені в цих номінаціях. Спортсмени Харківського району, які отримали призові місця увійшли до складу збірної команди та приймуть участь в чемпіонаті Харківської області 01-03 березня 2019 року.

Переможці нашої Роганської ОТГ :

Капустін Єгор Сергійович 19.01.2012 Понамаренки 1 місце

Ковалевський Олексій Сергійович 24.04.2009 Понамаренки 1 місце

Макаров Єгор Вадимович 07.10.2010 Понамаренки 5 місце

Загорулько Ярослав Євгенович 14.10.2007 Понамаренки 2 місце

Бабаєв Ілля Олександрович 16.03.2011 Понамаренки 1 місце

Ковалевський Олексій Сергійович 24.04.2009 Понамаренки 1 місце

Сусідка Михайло Олександрович 06.11.2010 Понамаренки 6 місце

Нехай Нікіта Андрійович 30.08.2008 Понамаренки 1 місце

Гришенко Аліна Сергіївна 12.02.2006 Понамаренки 1 місце

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь