Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Семінар "Як контролювати рахунки за комунальні послуги".

Дата: 25.01.2019 08:46
Кількість переглядів: 348

Усі, хто живе або планує бути у Чугуєві 27 січня!.. Вам точно варто зареєструватися на семінар "Як контролювати рахунки за комунальні послуги". Зробити це можна за посиланням: bit.ly/2FydAYH. Дедлайн реєстрації - 25 січня.

Учасники разом з профільним експертом з’ясують хто встановлює розміри тарифів, як будуть формуватися рахунки, що впливає на їх розмір і як контролювати комунальні підприємства.

Нещодавнє підняття тарифів здійняло хвилю невдоволення серед користувачів комунальними послугами і відкрило простір для маніпуляцій. Досі у мешканців залишається більше питань, ніж відповідей щодо встановлення тарифів. Про порядок формування рахунків за новими тарифами та умови, від яких залежить їх розмір, розповість експерт групи “Реформа енергетичного сектору” РПР Сергій Пінчук - Serhiy Pinchuk.

Учасники обговорять види управління багатоквартирним будинком і порядок визначення управителя, а також інструменти контролю комунальних підприємств та створення наглядових рад.

Харчування і компенсація проїзду для учасників з інших населених пунктів області забезпечується організаторами. Усі деталі та програму семінару отримають зареєстровані учасники.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь