Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Анонс семінару «Регіональна Конвенція Пан-Євро-Мед: нові можливості для експортерів Харківщини. Зміни трансферного ціноутворення у 2018 році» в рамках проекту «Абетка експортера – 2018»

Дата: 03.09.2018 14:23
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

13 вересня 2018 року у рамках проекту «Абетка експортера – 2018» за участі Олени Омельченко, адвоката, керівника практики міжнародної торгівлі ЮФ «Ілляшев та Партнери», успішних експортерів Харківщини, керівників підрозділів: управління аудиту ГУ ДФС у Харківській області, управління адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Харківської митниці ДФС, Харківського управління Офісу великих платників податків ДФС відбудеться безкоштовний семінар. Проект програми за посиланням.

Цільова аудиторія: представники підприємств малого та середнього бізнесу Харківської області, менеджери відділів збуту, суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи підприємці, що зацікавлені в активній присутності власної продукції на зовнішніх ринках.

У рамках заходу суб’єкти підприємницької діяльності дізнаються про:

  • переваги з 1 лютого 2018 року для українських підприємств-експортерів після приєднання нашої держави до Регіональної Конвенції про Пан-Євро-Середземноморські преференційні правила походження;
  • алгоритм дій експортера-початківця для отримання в структурних підрозділах митниці сертифікату EUR.1;
  • критерії визначення контрольованої операції відповідно до норм Податкового кодексу України;
  • розрахунок ціни контрольованої операції за принципом «витягнутої руки»;
  • кроки на шляху до ефективної співпраці з іноземними партнерами, зокрема, з країн, що перебувають у фокусі розвитку Експортної стратегії України (Швейцарська Конфедерація, Індія) від успішних експортерів регіону.

Місце проведенняХарківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (м. Харків, просп. Науки, 9-А, головний корпус, ауд. А4). Участь безкоштовна.

Запрошуємо представників цільової аудиторії взяти участь у семінарі.

Реєстрація учасників буде здійснюватися на підставі даних, наданих в електронній заявці, яка доступна за посиланням.

 

Довідково

Починаючи з квітня 2017 року, з метою підвищення рівня поінформованості товаровиробників регіону щодо проведення протягом року міжнародних виставок, ярмарок Департамент започаткував формування та розсилку дайджесту «Виставково-ярмаркові заходи в країнах – торговельних партнерах України». Пропонуємо бажаючим заповнити заявку на його отримання.

Партнери проекту: Головне управління Державної фіскальної служби у Харківській області, Харківська торгово-промислова палата, Харківське управління Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Харківська митниця ДФС, Національний науковий центр «Інститут метрології», Головне управління статистики у Харківській області, ДП «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь