Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Шановні мешканці Роганської об’єднаної територіальної громади щиро вітаємо Вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2018 13:42
Кількість переглядів: 519

27 років тому здійснилась споконвічна мрія українців про свою незалежну, суверенну і вільну державу. Про це мріяли десятки поколінь українців, але тільки нам судилося отримати цей важливий шанс  - бути господарями на своїй квітучій землі.

Будуючи  державу сьогодні, ми повинні розуміти, що  потрібно творити її такою, щоб наші діти та внуки  могли нею гордитися.

Протягом останніх років було  здійснено багато  економічних перетворень, запроваджено нові правила і стандарти життя, проведено ряд реформ в різних галузях суспільного життя. Великим досягненням було підписання Президентом України закону про Асоціацію з ЄС. І тепер українці можуть вільно подорожувати країнами Євросоюзу.

 Наш багатий край завжди був ласим шматком для ворогів. Протягом багатьох століть українці боролися за право жити в мирі. В давні часи  боролися з навалами татар, потім розтинали наші землі поляки, угорці, румуни, німці - та країна вистояла і повернула втрачені території.

Літопис нашої країни продовжує поповнюватись героїчними сторінками сьогодення і свободу, мир та територіальну цілісність держави знову доводиться відстоювати зі зброю в руках. 

Щиросердно  зичемо кожному жителю славної і квітучої України міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, єдності, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах.

Нехай впевненість у кращому  майбутньому окрилює всіх нас на нові звершення  в ім’я Соборної Незалежної  України, в ім’я добробуту українського народу.

"Україно моя співуча,
Ніжна нене, колиска добра!
Я люблю твої древнії кручі,
Буйну зелень на схилах Дніпра.

Ти одвічна — у пісні, у слові,
Ти у думах співця-кобзаря,
Україно моя казкова,
Наше серце для тебе співа.
Живи, Україно! Живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Співай, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі."

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь