Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Інформація щодо конкурсантів, які братимуть участь в конкурсі на керівників загальноосвітніх закладів Роганської селищної ради

Дата: 06.08.2018 09:53
Кількість переглядів: 362

28 липня 2018 року сплив термін подачі документів для участі в конкурсі на керівників Роганської гімназії Роганської селищної ради та Роганського аграрного ліцею Роганської селищної ради.

Так, на конкурс на посаду директора Роганської гімназії Роганської селищної ради документи подано двома конкурсантами: Меленті Вірою Ісмаілівною та Євтушенко Євгенією Віталіївною. 

На конкурс на посаду директора аграрного ліцею Роганської селищної ради подано документи Псюрником Миколою Михайловичем.

Всі документи, подані конкурсантами відповідають вимогам Закону України "Про освіту" і Закону України "Про загальну середню освіту" та Положенню про проведення конкурсу на заміщення посад керівників загальнооосвітніх навчальних закладів на території Роганської селищної ради.

Конкурс на посаду директора Роганської гімназії відбудеться 29 серпня 2018 року, а на посаду директору Роганського аграрного ліцею - 30 серпня 2018 року. Час проведення конкурсу буде повідомлено конкурсантам в телефонному режимі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь