Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Як у Роганській громаді святкували Івана Купала

Дата: 11.07.2018 13:41
Кількість переглядів: 900

 

6 липня в с. Докучаєвське на березі озера 8 березня відзначили одне з найдавніших та наймістичніших свят України – Івана Купала. Організували свято спільними зусиллями Роганської об’єднаної територіальної громади, Харківського національного університету ім. В.В. Докучаєва, Роганського будинку культури, Пономаренківського сільського клубу та Роганського ліцею.

Розпочалося дійство о 17.00 годині з привітань селищного голови Шевченка Ф.С., ректора університету Ульянченка О.В. та голови Ради молодих учених при ОДА Куфтеріна Н.С. Кожен відпочивав як душа бажала. Одні були активними учасниками конкурсів і глядачами цікавого концерту зокрема, за участю колективівнародний хор «Жайвір» (кер. А. Дудка), народний вокальний колектив «Мрія» (кер. А. Кириченко), вокальні колективи «Берегиня» (кер. О. Косинова), арт-студія «Експромт» і  дитячий вокальний квартет «Мозаїка» (керівник І. Нетіс), Марина Толокова, зразковий колектив народного танцю «Зоряна» (кер. Н. Пензєва), колектив естрадно-сучасного танцю «Ексклюзив» (кер. Н. Колісник), танцювальна студія «Атлантіс» (кер. М. Лементаренко) та наймолодші учасники конкурсу – вокальний ансамбль «Океан посмішок» (кер. О. Кіпоть) і танцювальний колектив «Веселка» (кер. Ю. Савицька), інші відпочивали в пікнік-зоні та пригощалися смачною польовою кашею. Родзинкою вечора був запрошений гість – учасник програми «Мастер Шеф» Олексій, який готував надзвичайний шашлик.Також гостям свята було представлене видовищне мотоциклетне шоу.

Завершилося свято традиційним Купальським вогнищем, ворожінням дівчат на віночках та запальною дискотекою.

Особливі слова вдячності за підтримку в організації заходу адміністрації ХНАУ ім. В.В Докучаєва, активістам студентського самоврядування, кафедрі фізичного виховання, працівникам поліції, медицини, пожежної безпеки, а також депутату селищної ради Вірі Однораленко, начальнику відділу культури, спорту та молоді Роганської селищної ради Шамраю Андрію та фахівцю з інтерв’ювання та з питань економічного розвитку Безверхому Максиму за самовіддану участь в організації, депутатам селищної ради Миколі Сапелкіну та Івану Россаді за технічну підтримку і  Анастасії Буцькій за смачну кашу та активну участь в організації свята.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь