Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Інформація про Загальні збори Асоціації

Дата: 15.06.2018 08:58
Кількість переглядів: 581

У смт Рогань під головуванням президента Асоціації, голови Харківської облради Сергія Чернова, за участі першого віце-президента – виконавчого директора Миколи Тітова, голови Харківської районної ради Максима Литвиненка, Роганського селищного голови Харківського району Федора Шевченка, начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області Миколи Рибакова та представників АТ «Укргазвидобування», радника з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою», експерта Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа».

Про децентралізацію та нові можливості для громад у контексті політики регіонального розвитку поінформував Василь Кашевський, національний радник з питань планування регіонального розвитку та впровадження проектів Групи радників з впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою».

Про взаємодію органів місцевого самоврядування та підрозділів Державної фіскальної служби щодо узгодженості дій по оподаткуванню у територіальних громадах розповів Микола Рибаков, начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області.

З інформацією про деякі питання участі органів місцевого самоврядування в реалізації медичної реформи виступили Геннадій Бондарчук, заступник начальника Управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації та Олександр Галацан, радник заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

Окрім того членами Асоціації були розглянуті перспективи співпраці органів місцевого самоврядування з АТ «Укргазвидобування» з метою розвитку інфрастуктури територіальних громад Харківської області.

З цього питання виступили Володимир Соколовський, директор з земельних відносин АТ «Укргазвидобування» та начальники відповідних відділів цієї компанії.

Про енергоефективність для залучення інвестицій до регіону розповів Михайло Тарновський, технічний експерт Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа».

Про результати проведення у 2018 році VII-ої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів та керівників місцевих рад області учасників зібрання поінформував Микола Тітов, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь