Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Пройшов концерт, присвячений 35-річчю з дня заснування колективу народного хору «Жайвір»

Дата: 21.04.2018 16:14
Кількість переглядів: 624

Сьогодні пройшов концерт, присвячений 35-річчю з дня заснування колективу народного хору «Жайвір»

Від усієї душі вітаємо колектив хору9 бажаємо нових творчих досягнень, міцного здоров'я, успіхів у всіх Ваших справах, любові до Вас Вашого слухача, всебічної підтримки Вашого колективу з боку керівництва Роганської ОТГ та агроуніверситету.        

Тож сьогоднішній концерт - це своєрідний підсумок 35-річної творчої діяльності хору та 40-річної творчої діяльності його керівника Анатолія Дудки та концертмейстера Володимира Карпенко.

Дійсно „золотим фондом " колективу с його учасники,які самовіддано працюють у хорі. Багато і них і часу заснування, Це - Віра Кошелєва, Євгенія Колодінова, Валентина Тамаріна,

Колектив постійно поповнюється і новими учасниками. Здається зовсім недавно до участі в роботі колективу долучилися Віра Сиротко, Катерина Шишка, Наталія Коваль, Ольга Кисельова, Лілія Гутник, Володимир Сирий, Володимир Балабай, Валерій Слюсарчук, Наталя Легуша. Але час плине дуже швидко, і ці учасники стали основою нинішнього творчого складу хору.

За останній час до роботи в хорі приєднались нові талановиті цікаві виконавці - Тамара Акіньшина,Світлана Чернова, Олексій Калашник, Любов Пойменова, Анатолій Безверхий, Валентина Халіна.

Ми цінуємо той вклад, що зробили в роботу хору його колишні учасники. Спасибі всім їм за відданість народній пісні і нашому „Жайвору"!

31 січня 2018 року хор стає концертним колективом Роганської територіальної громади, він і до цього моменту брав участь у багатьох концертних заходах громади, плідно співпрацював із Роганським будинком культури.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь