Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Оголошення

22 Листопада, 2019 р., 15:04
Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932 – 1933 років, історія не знає. У XX столітті Україна пережила три голодомори: 1921-1923 рр., 1932-1933 рр., 1946-1947 рр., проте саме Голодомор 1932-33 рр. був наймасовішим і найжорстокішим. Тому щороку, наприкінці листопада, ми схиляємо голови в скорботі, вшановуючи пам’ять загиблих від Голодомору. Жорстокі тридцяті роки минулого століття стали однією з найтрагічніших сторінок в історії України. Немислимий за своїми масштабами геноцид забрав життя, за різними оцінками, від 4 до 10 млн людей. Ще є живі люди, котрі пам’ятають голодомор і можуть розповісти про нього. Ще зберігається шанс засвоїти урок історії не за підручниками, а через безпосередній контакт із живими свідками. Неможливо чути спогади очевидців тих подій без болю, хвилювання та страшного обурення. Та хоч якою б гіркою і трагічною не була правда про Голодомор, ми повинні її знати і зробити все, щоб подібного більше не повторилося. Виконавчий комітет Роганської селищної ради бажає всім жителям громади , щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб ніколи у наших дітей не бачити голодних очей, щоб дитинство їх було щасливим і ситим, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою, процвітаючою і з високим рівнем добробуту. І хай оберігає нас Господь від будь-якого лиха.
19 Листопада, 2019 р., 16:53
Шановні жителі громади доводимо до Вашого відома що 20 листопада, в зв’язку з роботами на високовольтній лінії  в період з 08:00 до 17:00  відбудеться відключення світла, на території сел.Рогань  а саме: вулиця Культури 130 - 159  ,Зернова, Південна,  Східна, провулок - Східний, Дружби (21 - 32 )
14 Листопада, 2019 р., 14:57
Шановні жителі громади доводимо до Вашого відома що в зв’язку з роботами на високовольтній лінії на території сел.Рогань  а саме: вулиця Культури 1- 50 ,Басейна,  Кантемирівська,Молодіжна.Садова,Тепла,Фабрична,
07 Листопада, 2019 р., 11:23
Увага! Засідання комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики відбудеться 12.11.2019р. в приміщенні Роганського будинку культури о 15.00год.
06 Листопада, 2019 р., 16:37
Шановні жителі громади доводимо до Вашого відома що в зв’язку з роботами на високовольтній лінії на території сел.Рогань  а саме вулиця Культури 1- 50 ,  Кантемирівська,Молодіжна.Садова,Тепла,Фабрична,Ентузіастів,Метробудівників,Кузьміна,Сковороди,Тіниста,Горького, та провулки: Садовий,Молодіжний,Сонячний,Заярський,Каштановий. в період з 10:00 до 14:00  відбудеться відключення світла.
01 Листопада, 2019 р., 09:50
Шановні колеги! Прийміть сердечні привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери, яке відзначається в першу неділю листопада. Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення нашого краю. З цієї нагоди прийміть щирі побажання міцного карпатського здоров’я, особистого щастя, творчої мудрості і високого професіоналізму! Нехай множаться наші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Хай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток. Зі святом вас!
30 Жовтня, 2019 р., 09:14
З метою виконання Указу Президента України від 22.07.2019 року № 542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству», Головне управління Держгеокадастру у Харківській області звертає увагу громадян, підприємств, установ та організацій області на необхідність внесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами та договорами оренди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь