Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Лютого, 2018 р., 11:42
Учениця Роганської музичної школи Шелудько Марія,здобула перемогу в рамках проекту "Творчий шанс" на 4-тому міжнародному фестивалі конкурсі мистецтв "Зимове сяйво",в номінації "Інструментальне мистецтво:фортепіано".Великих перемог тобі Марія!
27 Лютого, 2018 р., 11:26
10 лютого 2018 року у ДК ХПІ відбувся 5й Міжнародний музичний фестиваль-конкурс інструментального мистецтва "Чарівний камертон". Інструментальний ансамбль "Калейдоскоп" (4 учні), керівник - Юріна Галина Олександрівна, здобув  диплом Лауреата 1 ступеню та Гран-прі (диплом Гран-прі буде надіслано пізніше). Ми пишаємося нашими учнями! 
27 Лютого, 2018 р., 11:25
На 8-му обласному конкурсі гітаристів ім. В. Петрова учень 8 класу Самигін Юрій (викладач Стецюк В. О.) отримав диплом Лауреата III ступеню. Конкурс проходив 20-21 лютого у приміщенні ДМШ №1 (м. Харків). 
27 Лютого, 2018 р., 11:22
25 лютого 2018 року у селищі Бабаї відбулися традиційні змагання чоловічих баскетбольних команд Харківського району – Кубок « Відкриття». Це офіційне змагання у календарі Харківської райдержадміністрації дає старт повноцінному Чемпіонату району у 2018 році. У кубку приймали участь п’ять команд: Рогань, Високий, Бабаї та дві команди з Пісочина. Жереб звів у півфіналі Рогань з минулорічним переможцем чемпіонату командою Пісочин – 1. Суперник не з легких, та завдяки великому бажанню  та самовіддачі баскетболісти Рогані вирвали перемогу на останніх секундах з рахунком 26 : 24. У фіналі  нашу команду чекали місцеві Бабаї, яких підтримували глядачі. Та незважаючи на це команда Рогані здобула впевнену перемогу з рахунком 46 : 25 і отримала кубок «Відкриття»! Кращім гравцем був визнаний Олег Отришко – вихованець Роганської дитячо-юнацької спортивної школи. Взагалі основу команди складають мешканці нашої  громади: Петля Сергій, Булах Олександр, Олексійонок Богдан, Бондарев Олександр, Шаповал Андрій, Ульянченко Юрій. Бажаємо нашим баскетболістам подальших перемог у чемпіонаті Харківського району!
21 Лютого, 2018 р., 11:26
Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. Роганська селищна рада – ми повертаємо і шануємо традиції нашої громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь