Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
09 Травня, 2018 р., 15:53
По всій теориторії  Роганської територіальної громади проходять мітинги, урочисті марши та концерти на честь Дня пам'яті та примирення. Віддаємо шану тим, хто, не жаліючи власного життя та здоров’я, захищав рідну землю від ворога, та вітаємо наших дорогих ветеранів зі святом Вас.
08 Травня, 2018 р., 15:51
Колективи Роганського будинку культури прийняли участь в Третьому фестивалі конкурсі "Заспіваємо друзі",а саме Арт-студія "Експронт" - 1 місце з естрадного співу,Толокова Марина - 1 місце в номінації соло-вокал, Александров Олег - 2 місце в номінації соло - вакал,вокальний квартет "Мозаїка" - 2 місце в номінації "Вокальний спів" категорія  9-12 років.Поздоровляємо та бажаємо творчої наснаги!
08 Травня, 2018 р., 14:24
Від імені Виконавчого комітету роганської селищної ради прийміть щирі вітання з Днем пам'яті та примирення і Днем Перемоги! 73 роки відділяє нас від тієї миті, коли наші діди разом з усім світом раділи Перемозі. Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас, він уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів. З метою гідного вшанування подвигу Українського народу, увічнення пам'яті про загиблих та утвердження спадкоємності традицій воїнів – переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни Указом Президента України встановлено День пам'яті та примирення, який відзначатиметься щорічно 8 травня. Це свято пов'язує покоління військового лихоліття з поколіннями народжених після війни, тими хто своїм життям зобов’язаний ветеранам. Їх ставлення до громадянського обов'язку – це невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування. Продовжуючи славні героїчні традиції старших поколінь, захисники України і сьогодні з честю виконують покладені на них завдання, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та відвагу. Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім'я щасливого майбутнього нашої країни. Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам'ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме! 
07 Травня, 2018 р., 14:03
В парку Ветеранів Харківського національного аграрного університету ім.В.В.Докучаєва пройшли збори до Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.Голова обєднаної селищної ради Шевченко Федір Степанович та керівництво університету  привітали та виразили свою пошану ветеранам, та вшанували память загиблих у Другій світовій війні.
05 Травня, 2018 р., 22:47
В РОГАНСКОМ ДОМЕ КУЛЬТУРЫ  ПРОШЕЛ ТУРНИР СПОРТИВНО-БАЛЬНОГО ТАНЦА  ПАРАД ЗВЕЗД 2018 29 АПРЕЛЯ
03 Травня, 2018 р., 01:17
Виконавчим комітетом Роганської селищної ради, за  підтримки депутатів VIII  скликання, Круговської Руслани Валеріївни (Виборчий округ №11), та Завадського Олександра Миколайовича (Виборчий округ №10) було встановлено спортивний майданчик в селищі Докучаєвське.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь