Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
21 Травня, 2018 р., 13:53
19 травня, представники молоді Роганської ОТГ, відвідали зустрій з молоддю Харківщини яку було організовано Центром Розвитку місцевого самоврядування в Харківській області. В форматі "світове кафе" шукали шляхи реалізації молодіжної політики в об'єднаних територіальних громадах.Після зустрічі залишилося багато приємних вражень та впевненість в тому що молодь нашої громади готова впроваджувати реформу децентралізації.
20 Травня, 2018 р., 17:42
XI Всеукраїнський конкурс-фестиваль сучасного музичного мистецтва «Харківські зорі», що відбувся 19 травня у центрі Бейт-Дан, приніс Роганській ДМШ два перших місця: у номінації «Інструменталісти» (профі, ф-но), 2 вікова категорія – КОСТАНЕЦЬКА КАТЕРИНА, викладач Бєляєва С. М. (фото 1, 2) та у номінації «Інструментальні ансамблі», 3 вікова категорія – фортепіанний ансамбль у складі МАКЄЄВОЇ ЯРИНИ та ЧМІЛЬ ОЛЬГИ, викладач Киктьова Л. Л. (фото 3-6).
17 Травня, 2018 р., 14:03
Жителі нашої громади відзначили - День вишиванки. Свято проходило біля першого корпусу Харківського  національного аграрного університету, де виступили зі своїми вітаннями, представники ОТГ, керівництво університету, представники молоді та студентства. Свято завершив флешмоб організований студентами університету.
17 Травня, 2018 р., 13:46
15-16 травня Харківським Центром розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми" U-LEAD з Європою" та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства.  Партнери заходу - Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації та ГО " Польсько - українська аграрна асоціація.  Захід був спрямований на підвищення спроможності вже існуючих об'єднаних громад області та громад , що знаходяться в процесі об'єднання. Також у заході взяли участь представники Харківської обласної асоціації фермерів, фонду підтримки фермерства, аграрного університету.
14 Травня, 2018 р., 12:53
Команда Роганської ОТГ з гирьового спорту взяла участь в обласній спартакіаді серед районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, де гідно представила нашу громаду.
11 Травня, 2018 р., 13:02
На базі Роганського аграрного ліцею пройшла військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)  з метою виховання у молодого покоління українців відданості Батьківщині, готовність обороняти рідну землю, бути фізично розвиненим та духовно багатим.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь