Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
01 Червня, 2018 р., 13:30
 31 травня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва на урочисте відкриття обласної виставки «Надія Слобожанщини» був запрошений для виступу наш вокальний ансамбль «Теремок» (викладач Протопопова Н. С., концертмейстер Зайцева Г. А.)
01 Червня, 2018 р., 13:28
30 травня на обласному заході «Надія Слобожанщини» в Харківській обласній державній адміністрації наша учениця  2 класу фортепіанного відділу Костанецька Катерина (викладач Бєляєва С. М.) стала Стипендіатом у конкурсі серед учнів шкіл естетичного виховання в Харківській області. Вітаємо та бажаємо творчого натхнення!
31 Травня, 2018 р., 16:10
31.05.2018р. у 3 приміщеннях: Роганського будинку культури, Роганської селищної ради, а також ХНАУ ім. Докучаєва, в рамках реалізації проекту "Голос громади у мiсцевому самоврядуваннi" програми "Децентралізація приносить кращі результати" #DOBRE відбувся тренінг "Законодавчо-нормативне забезпечення діяльності громадських організацій" для представників Роганської ОТГ та громадських організацій в громаді. На тренінгу були присутні представники місцевих ГО, посадові особи Роганської селищної ради, місцеві депутати, громадські активісти. Під час тренінгу було проаналізовано статутні документи місцевих ГО, розроблено проекти змін до них з метою забезпечення статусу неприбутковості, а також визначено план заходів щодо внесення відповідних змін та доповнень. Також обговорювалися проектні заявки для участі в оголошеному 16 квітня конкурсі "Місцеві ініціативи для розвитку громад" (дедлайн 31.05.2018р.). Захід було організовано за участі експертів та тренерів ГС "Харківський університетський консорціум".
31 Травня, 2018 р., 12:42
Першого червня о дванадцятій годині біля Роганського будинку культури відбудуться святкові заходи до Дня захисту дітей. Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей, прекрасне свято радості та надії.  Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
31 Травня, 2018 р., 12:34
28 травня у приміщенні Роганської ДМШ відбувся традиційний щорічний захід: творчий звіт та вручення свідоцтв випускникам 2018 року. Концерт під назвою «Музичні сходинки» продемонстрував ріст творчих здібностей учнів музичної школи від 0-го до 8-го класу. Актова зала була заповнена вщент, багатьом не дісталося місця, але всі були задоволені: і діти, і батьки, і гості. На заході були присутні: Голова Роганської селищної ради Шевченко Ф. С., головний бухгалтер Кіщенко Н. В., спеціаліст відділу культури, спорту і молоді Шевашян Л. В. і інші гості. В урочистій церемонії вручення свідоцтв випускникам виступив з промовою селищний голова Шевченко Ф. С. Він дуже тепло привітав випускників і побажав їм світлої дороги у майбутнє, а також вручив подарунки. Від батьків велику подяку педагогічному колективу школи висловила мама випускника Бадажкова І. В. А випускники не змогли стримати сліз: Землянська Анастасія від усіх побажала викладачам творчих успіхів та найкращих учнів.
29 Травня, 2018 р., 16:25
29 травня 2018 року відбулась зустріч представників Роганської селищної ради, в тому числі депутатського корпусу та власника, в минулому гаражу КСП “ім. Чапаєва” Клименко А.П., із представниками КП “Харківводоканал” з приводу проведення ремонтних робіт на водогоні високого тиску, який проходить під вул. Мічуріна в сел. Рогань. Враховуючи аварійну ситуацію на вул. Мічуріна та неодноразові звернення жителів і депутатів, власником гаражу було надано згоду на проведення аварійних робіт на його території. Зі слів директора дільниці КП “Харківводоканал” Злидня Ігоря Володимировича, ремонтна бригада приступить до ліквідації аварії з понеділка, 04 червня 2018 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь