Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
23 Червня, 2018 р., 17:34
Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу.  Державні службовці не лише виконують свої обов’язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу! І роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям!
23 Червня, 2018 р., 17:25
Сьогодні, 23 червня 2018 року працівниками Роганської селищної ради було організовано очищення футбольного поля в сел. Рогань від рослин-шкідників. Ми плідно працювали з шостої години ранку до восьмої, так як, тембературний режим на вулиці не дозволяє роботи це вдень чи ввечері, але оскільки на поле вийшли абсолютно всі працівники, враховуючи керівництво, нам вдалось повністю очистити поле від бур'яну.
21 Червня, 2018 р., 13:40
22 червня Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам'ять жертв війни. Саме у цей день почалась найкривавіша в історії війна яка забрала життя кожного п’ятого українця . Сьогодні навіть важко уявити усі випробування, біль і горе, які випали на долю минулих поколінь. Але нечуваний героїзм народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишиться у наших вдячних серцях.         Ми схиляємось перед мільйонами невинних жертв, які забрала війна. Вічна пам'ять і вічна пошана кожному, хто ціною власного життя відстояв мир та свободу для нас – прийдешніх поколінь.          Вічна і світла пам'ять воїнам-переможцям!
21 Червня, 2018 р., 13:31
Голова Роганської селищної ради Шевченко Федір Степанович провів мотиваційну бесіду та побажав перемоги Валковій Інзі на Чемпіонаті світу з синхронного плавання, що проходитимев м. Рієка (Хорватія).
21 Червня, 2018 р., 13:07
Сьогодні за ініціативи директора Харківського відокремленого підрозділу установи "Центру  розвитку місцевого самоврядування" , Діани Баріновой в рамках програми перебування Президента Польсько-української академії міст, представника Польсько-української торгово-промислової палати Даріуша Шимчихи в Харківській області, відбулась зустріч з головою Роганської селищної ради Федором Степановичем Шевченко, активом ОТГ та ознайомлення з об’єктами інфраструктури громади.
20 Червня, 2018 р., 12:08
Житель нашої громади Валкова Інга, 2004 року народження  братиме участь у Чемпіонаті світу з синхронного плавання . Перед цим , дівчина перемогла у обласному відборі та Чемпіонаті України з синхронного плавання.
20 Червня, 2018 р., 11:57
В  зв’язку із запровадженням з 2 липня 2018 року централізованої моделі виконання дохідної частини державного та місцевих бюджетів та з метою виконання наказів Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України», «Про затвердження змін до Порядку казначейського обслуговування доходів та інших надходжень державного бюджету» та «Про затвердження Змін до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів» в Державній казначейській службі України (МФО 899998) відкрито рахунки з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів.
20 Червня, 2018 р., 11:49
У 2018 році 17 червня Україна святкує День медичного працівника. Це свято стосується не лише лікарів, але також медсестер, фельдшерів, лаборантів, санітарів та всіх, хто безпосередньо пов'язаний з медичною сферою. У п’ятницю 15 червня 2018 року Голова Роганської селищної ради Шевченко Федір Степанович  від імені Виконавчого комітету Роганської селищної радиї ради привітав медичних працівників  з професійним святом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь