Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
01 Листопада, 2018 р., 11:57
За ініціативи Роганського селищного голови Шевченка Федора Степановича в рамках проекту «Енергозбереження в закладах освіти» в Роганській гімназії замінено 68 старих дерев’яних вікон на металопластикові. До кінця листопада планується завершити цю роботу. Зима в гімназії буде теплою і затишною.
31 Жовтня, 2018 р., 10:58
27 жовтня в місті Первомайський відбувся Всеукраїнський конкурс естрадного співу , де преставники Роганської громади вибороли почесне  3 - те місце. Вітаємо вокальний колектив арт-студія "ЕКСПРОНТ" з перемогою та бажаємо подальших успіхів. 
30 Жовтня, 2018 р., 11:15
Комунальним підприємством "Дороги Харківщини" що виграло тендер оголошений Харківською обласною радою було завершено поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С212505 Під’їзд до селища Рогань  в Харківській області загальною площею 5000 квадратних метрів.
30 Жовтня, 2018 р., 10:31
Команда Роганської ОТГ з настільного тенісу взяла участь в обласній спартакіаді серед районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад 27.10.2018р.в м.Харкові у спортивному залі ХНУ ім.В.Н.Каразіна (пл.Свободи,6).
29 Жовтня, 2018 р., 17:06
29.10.2018, депутат Роганської селищної ради Сапелкін М.С. разом із представниками департаменту капітального будівництва ХОГА, представниками підрядної організації, старостою с. Хроли Бринзою 0. В. та першим заступником Роганського селищного голови Топчієм А. Г. провели технічний огляд критичних ділянок дороги загального користування сполученням Харків - Хроли в межах Роганської ОТГ для визначення першочерговості проведення ремонтних робіт.
29 Жовтня, 2018 р., 16:54
Виконавчим комітетом Роганської селищної ради були проведені роботи по знежкодженню аварійних дерев що загрожували життю жителів громади, роботі ліній електропередач та телевомунікаційних мереж за адресою буд.31,34 в учбовому містечку ХНАУ та буд.4 в сел.Докучаєвське.
23 Жовтня, 2018 р., 12:11
В умовах розподілу повноважень  по утриманню доріг загального користування згідно Закону України  «Про автомобільні дороги» , дорога між сел. Рогань та сел. Докучаєвське знаходиться на балансі та утриманні  Харківської обласної ради.
23 Жовтня, 2018 р., 10:26
Виконавчим комітетом Роганської селищної ради за участі  у програмі "СубвенціЇ на розвиток інфраструктури ОТГ" Міністерства регіонального розвитку було закінчено капітальний ремонт дороги по вул.Шевченко в селищі Рогань. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь