Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Роганська громада висловлює подяку за надану допомогу в рамках проєкту "Гуманітарна допомога для України ", який реалізовує Фонд Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією.

Дата: 22.05.2023 12:16
Кількість переглядів: 215

У травні наші друзі з Польщі, зокрема Фонд Міжнародної Солідарності, надіслали до Роганської громади ще одну партію допомоги. Цей важливий вантаж включав спальні мішки, шкарпетки та спеціальне взуття.
Така допомога має велике значення для нашої громади. Спальні мішки та шкарпетки були направлені до матеріального резерву, щоб бути готовими в разі надзвичайних ситуацій, коли людям може знадобитися додаткове забезпечення. Особливо цінною є спеціальне взуття, яке буде передане комунальним установам для забезпечення їх працівників. Це дозволить їм працювати комфортно та безпечно.
Загальна вартість цієї допомоги становить 33938,28 злотих. Ми щиро вдячні платникам податків Республіки Польща за їхню щедрість та підтримку. Це є прикладом справжньої міжнародної солідарності та взаємної підтримки, який надихає нас продовжувати працювати для блага нашої громади.
Важливо зазначити, що Фонд Міжнародної Солідарності Solidarity Fund PL in Ukraine, у співпраці з BGK - wspieramy rozwój firm та European Commission, здійснює значні зусилля для закупівлі та доставки гуманітарної допомоги для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які стали жертвами російської агресії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь