Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

17 лютого 2018 р. на території учбового містечка Роганської об’єднаної територіальної громади відбулося святкування Масляної.

Дата: 21.02.2018 11:26
Кількість переглядів: 563

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. Роганська селищна рада – ми повертаємо і шануємо традиції нашої громади.

17 лютого 2018 р. на території учбового містечка Роганської об’єднаної територіальної громади відбулося святкування Масляної. Організаторами культурно-масового заходу стали Роганська об`єднана територіальна громада, ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. Всі присутні мали можливість скуштувати традиційну страву для свята – млинці,а також найсмачнішу польову кашу.

На святі були присутні більше тисячі гостей та жителів громади. За частування млинцями, велика подяка студентам ХНАУ ім. В.В. Докучаєва, які проявили свою майстерність, наполегливість та креатив в кулінарній справі. Для гостей, мешканців громади та їх дітей проводились: урочистий концерт в якому взяло участь більше ста представників художньої самодіяльності університету, Роганського будинку культури та сіл Хроли, Пономаренки , конкурси та ігри.

Всі охочі козаки могли спробувати свої сили та дістати подарунки з традиційного стовпу. Завершив свято обряд спалювання солом'яної баби.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь